lid van outsite_button.jpg

Administraties

Mijnboekhouder.nl in Amersfoort biedt u diverse keuzes voor het voeren van uw financiële boekhouding. U kunt bijvoorbeeld uw volledige administratie aan ons uitbesteden. Wij verwerken deze en stellen de jaarrekening van uw onderneming op. U ontvangt vervolgens een overzicht van de belangrijkste gegevens die voor uw bedrijfsvoering van belang zijn.

Uiteraard is het ook mogelijk om uw administratie gedeeltelijk uit handen te geven. Wij adviseren u bij de van uw administratie en begeleiden u bij het opzetten van de administratie. Wij kijken mee over uw schouder en indien nodig helpen wij u verder.

Wij bieden onze diensten aan op basis van een vaste prijs per jaar of, indien u dat wenst, op basis van declaratie. Bij Mijnboekhouder.nl kunt u dus terecht voor dienstverlening op maat. Hierdoor kunt u als ondernemer uw volledige tijd en aandacht besteden aan uw bedrijf!

Jaarrekeningen

De jaarrekening van uw bedrijf vormt de basis voor de aangifte vennootschapsbelasting en/of de aangifte inkomstenbelasting en een cijfermatige presentatie van uw onderneming. Naast een goed financieel overzicht heeft u daarmee de juiste basis voor fiscale  aangiften inkomstenbelasting of vennootschapsbelasting.
Onze rol is niet alleen het samenstellen van de jaarrekening, maar wij vinden dat ook het begeleiden van de organisatie veel aandacht vereist. Wij geven praktische tips en adviezen om tot een nog betere bedrijfsvoering te komen.