lid van outsite_button.jpg

ZZP'er

Durf, doorzettingsvermogen, vakkennis en ondernemersgeest zijn de belangrijkste eigenschappen voor een ZZP’er. Durf is noodzakelijk omdat u alle veilige wegen los gaat laten, doorzettingsvermogen is een must omdat het niet altijd mee zal zitten en zonder vakkennis heeft het geen zin om te starten als ZZP’er. Ondernemersgeest tenslotte, is veelal aangeboren maar ook aan te leren. Vroeger in loondienst werd alles voor u geregeld; als ZZP’er moet u zelf aan de slag.

Dat betekent dat u als ZZP ondernemer ook de administratie moet bijhouden. Dit is niet alleen een verplichting voor de Belastingdienst, maar ook belangrijk voor uzelf. U wilt weten wat u verdient en wat u uitgeeft aan kosten. Een goede administratie geeft dus inzicht in uw bedrijf.

Mijnboekhouder.nl verzorgt voor ZZP’ers de financiële administraties en jaarrekeningen, belastingen en uw financieringsaanvragen. In een kennismakingsgesprek bepaalt u samen met ons de gewenste dienstverlening. U kunt bij ons terecht voor full service, maar uiteraard ook voor afzonderlijke (advies)diensten. Wij bieden deze diensten aan op basis van een vaste prijs per jaar of op basis van declaratie. Zo bieden wij u niet alleen grip op uw administratie en belastingzaken, maar ook op uw kosten